Død mands finger – af Lukas La Cour

Død mands finger


Af Lukas La Cour

Vrede

mine fingre

mine arme

og mine skuldre

hvide kno

du fylder så lidt

i en mors mave

du fødtes

og siden hen har du kun

vokset dig tættere

på hjertet

 

Et stykke himmel

mod min vilje

stjernerne som vidner

fortjener jeg kun mørket

 

det slår mig ihjel

det slår mig ihjel

en død mands finger

er blot en bælg

 

Nat

er min ven

hold mig mørke

min hånd!

Når lysene brænder

lavt i busken

og du stikker

hovedet op af mulden

med dine blanke øjne

i solen

 

Et stykke himmel

mod min vilje

stjernerne som vidner

fortjener jeg kun mørket

 

det slår mig ihjel

det slår mig ihjel

en død mands finger

er blot en bælg

Lukas La Cour


Studerer på forfatterskolen, og har gennem de sidste fem år skrevet digte om psykiatri, sygdom og kærlighed. Han har bidraget til flere tidsskrifter, bl.a. hver mandag, henfald m.fl., men arbejder nu på sin dansksprogede, viseinspirerede plade

Flere Digte

Medlemskab

{“action”:{“root”:”view”,”product”:”buy”},”colors”:{“buttons”:{“background”:”#6f1683″,”text”:”#ffffff”},”checkout”:{“background”:”#6f1683″,”text”:”#ffffff”}},”layout”:{“product”:”portrait”},”logos”:false,”modal”:{“checkout”:true,”product”:true},”saleRibbons”:{“product”:false},”showFileList”:true,”showQuantity”:true,”showSku”:false,”squareImages”:{“product”:false},”text”:”Køb medlemskab”,”url”:”https://selz.co/V1T4MuXLd”}

Køb medlemskab

Nyhedsbrev