Marianne Larsen

Marianne Larsen

Marianne Larsen, Forfatter.

Hænderne husker hvordan det var. Øjnene fik ikke mørke på sig over det hele. Jeg mistænker min venstre tinding for at have udløst formindskelsen.

Lørdag d. 28. maj kl. 20.45

Hænderne husker hvordan det var. Øjnene fik ikke mørke på sig over det hele. Jeg mistænker min venstre tinding for at have udløst formindskelsen. Vi kiggede hinanden ind i munden for at se, hvordan det så ud at sige ord, der lød som fremmede dyrs sprog fra Afrika. Det klirrer for mit indre øre for hvert skridt jeg tager når der unikke stjernestøv fodsålerne er blevet til af rammer hvad som helst andet. I morgen får vi en del følelser de fleste steder. I ensomhed gør jeg mig bemærket ved med venstre albue og højre storetå at røre ved begyndelsen og afslutningen på en hvid hundrede meter lang sytråd. På vagt over for ordene her. Opstemt af at være på vagt over for kunstige himle i frit fald.

Marianne Larsen er født i Kalundborg i 1951 og har skrevet over 40 digtsamlinger, har oversat kinesiske digte, skrevet romaner og modtaget mange priser for sin altid overraskende, humoristiske, kritiske, surrealistiske, undersøgende poesi.